Klant: Stoelenmatter

Datum: AprilĀ 2017
Opdrachten: Website, flyers, logo.
www.stoelenmatter.com

Stoelenmatter

April 2017 ben ik begonnen aan logo en website voor stoelenmatter.com een bedrijf die gespecaliseerd is op het gebied van het repereaten van diverse stoelen. Zo vertelde zij mij dat de tijd enorm snel gaat en hoe zij vroeger altijd hun stoelen binnen kregen via advertentie in wijk kranten en de mond op mond reclame. Ze vertelde dat de mond op mond reclame nog steeds actuweel is maar een gemiddelde stoel gaat zo een 10 jaar mee. Dus dat de klant weer terug ziet komen en dan ook erg klein! De tijd van het internet is aan gebrokken en dit familie bedrijf was daar niet echt mee bezig tot op een gegeven moment je er haast niet meer onder uit kunt!

Wat ik voor hun heb gedaan is uiteraard de website compleet gemaakt en daarnaast een reken formulier er in gebouwd zodat de mensen een prijsje kunnen zien.

Wie zijn stoelenmatter.com?

Stoelenmatter.com is een bedrijf die gespesaliseerd is op het gebied van het repareren van diverse stoelen. En oude ambacht die tot op de dag van vandaag bijna uitgestorven is. Dit familie bedrijf is al ruim 50 jaar bezig met deze prachtige ambacht en weten absolut waar ze het over hebben. Zo vertelde ze mij hoe dit op generatie is over gegaan en dat de kwaliteit enorm hoog staat bij hen.

Aanbieding

Bent u klant bij Stoelenmatter.comĀ en wil u iets bij mijn bestellen? Weet dan dat er een hele mooie korting te wachten staat voor u.

Wil u meer info?

Heeft u ook een website die niet compleet is of een geheel nieuwe wordpress site?
Neem dan gerust contact met mijn op door middel van mijn contact pagina.