Salaam, Hi en welkom op mijn website MariamDesign.

Als eerste wat ontzettend leuk dat u mijn website bezoek en wellicht heeft u interesse in een van mijn diensten. Zal beginnen om mijn even voor te stellen. Mijn naam is Mariam of ook wel Betty genoemd.

Begin 2016 ben ik geƫmigreerd naar Algerije samen met mijn man. Uiteraard vond ik dit wel enorm spannend ivm mijn werk. Omdat ik het zo ontzettend leuk vind en ik graag door wou werken vanaf thuis maar wat zullen mijn klanten hiervan zeggen en kan ik nog goed werk verrichten. Inmiddels zijn we een jaartje verder en heb ik weinig tot geen problemen.

Werkervaring

Ik ben ongeveer om mijn 20ste begonnen bij een grootformaat print bedrijf waar ik veel cursussen heb gevolg wat betref ontwerpen en print klaar te maken. Ook het bedienen van grootformaat printers wat een dagelijke gang van zaken. Na wat jaren voor de zelfde eigenaar te hebben gewerkt ben ik begonnen als ordervoorbereider en kreeg ik een nieuwe verantwoordelijkheid op dit gebied. Ergens in 2012 is het bedrijf gestopt en ben ik voor mijnzelf begonnen. Inmiddels heb ik de laatste 10 jaar heel wat werk verricht en heb ik dit altijd met heel veel plezier gedaan.

Visie op het werk

Wat ik enorm belangrijk vind is het vertrouwen na elkaar toe en een goed product leveren. Ook vind ik het enorm belangrijk dat mijn klant tevreden is en dat ik zo goed als mogelijk al zijn wensen uitwerk. En gelukkig ervaren mijn klanten het vaak ook zo dat zij op nummer 1 staan