In Blog, Design

Klant: DamesSchoonheidsSalon

Datum: Mei 2017
Opdrachten: Website/webshop.
www.damesschoonheidssalon.nl

 

Mei 2017 heeft de eigenaresse van DamesSchoonheidsSalon mij benaderd en vertelde mij dat ze heel graag een nieuwe website wou hebben. We hebben toen uitgebreid gesproken over wat ze graag wou hebben en dat ze hem graag spoedig af wou hebben. Inmiddels was haar oude website al uit de lucht gehaald en gaf ze aan dat ze alle foto’s en teksten al gereed hadden.

Even de hosting gegevens erbij halen en we konden beginnen met het installeren van wordpress. Door de enorm goede samenwerking tussen Aisjah en mij was de website in een rap tempo klaar en de bezoekers konden alle haar gegevens netjes inzien!

Maar we zijn nog niet klaar…. U kunt van ons nog een webshop verwachten

Wie is DamesSchoonheidSalon?

Huidverbetering op een natuurlijke manier volgens het hannah huidcoach systeem. Een bezoek aan onze salon is een goede investering in een gezonde huid en een heerlijke manier om tot uzelf te komen. Alle behandelingen zijn gericht op ontspanning, balans en schoonheid en steeds wordt gewerkt vanuit de behoeften van uw huid. Om de huid vitaal en mooi te houden is een goede dagelijkse verzorging van groot belang. Wij verkopen, naast onze behandelingen, dan ook alle hannah producten. Damesschoonheidssalon, erkend en gediplomeerd, werkt middels het hannah huidcoach systeem in Amsterdam.

Aanbieding

Bent u klant bij DamesSchoonheidsSalon en wil u iets bij mij bestellen? Weet dan dat er een hele mooie korting te wachten staat voor u.

Wil u meer info?

Heeft u ook een website die niet compleet is of een geheel nieuwe wordpress site?
Neem dan gerust contact met mij op door middel van mijn contact pagina.

Recent Posts

Leave a Comment